Simone van Nuland - Hak (life coach) is geboren in Arnhem. Samen met haar zus heeft ze een fijne jeugd gehad bij haar ouders. Na de basis school en voortgezet onderwijs heeft ze de NIVRA opleiding gevolgd.

Haar echtgenoot Menno leerde ze kennen halverwege de 80-er jaren op een vakantie in Italie, in 1997 zijn ze getrouwd in de Sint Jan in Den Bosch. Ze gingen samenwonen in Den Bosch en daarom zegde ze haar baan bij een Arnhems bedrijf op voor een mooie baan bij een Deloitte en Touche onderneming. Thygo werd in 1999 geboren en Thymen in 2001. Menno en Simone vonden het belangrijk Simone fulltime voor de jongens zorgen, daarom zegde ze haar baan op toen ze zwanger was van Thygo.

Via het werk van Menno kwam ze in contact met een Chinees gezin. Zij hadden een lederwaren bedrijf  waar Simone de boekhouding voor haar rekening nam. Het was goed te combineren met de opvoeding, de jongens gingen gewoon mee en speelden met de kinderen uit dat gezin. Het werk groeide uit van alleen boekhouden naar een functie welke niet te omschrijven is. Vriendschap. manusje van alles. Adviseur. Nog steeds helpt ze het gezin waar nodig.

In 2004 kocht ze voor haar kinderen wat speelgoed in in het buitenland. Maar ze bestelde wat meer .... en verkocht het via internet. Het bedrijf, 2T-Company is uitgegroeid tot een mooi en gezond bedrijf met meerdere websites en een winkel.

In 2004 organiseerde ze voor het eerste keer een vakantie voor vrouwen met kleine kinderen uit haar wijk. Vrouwen die het moeilijk hebben, om welke reden dan ook. Vrouwen met kinderen die anders nooit op vakantie zouden gaan. Nog nooit de zee gezien hadden. Ze richtte Stichting Samen Plezier op om haar werkzaamheden een officieel karakter te geven'.

Daarnaast is Simone Life Coach. In samenwerking met "Divers" begeleid en helpt ze mensen en gezinnen die het hard nodig hebben. 

Dat hun kinderen waardevolle levenslessen meekrijgen van de Stichting van hun moeder blijkt wel uit het feit dat ze beiden opgeleid zijn tot City Trainer.

Menno en Simone van Nuland - Hak
!

DOELSTELLING

"Het organiseren van (educatieve) uitstapjes voor gezinnen in welke vorm dan ook. Het op een positieve manier bijdragen aan de samenleving. Beiden uit de grond van ons hart"